Firma Yoga

Er I en virksomhed, hvor der er et lokale ledigt uden møbler med mulighed for varme, når efteråret og vinter sætter ind, og hvor der ikke er larm, da ville det måske være noget for Jer at starte op med firma-yoga for medarbejderne efter arbejde eller i arbejdstiden.

Hatha Yoga har en afstressende effekt på kroppen, og fører sind og krop i balance. Endvidere virker Hatha Yoga blodtryksnedsættende på kroppen, og det styrker og smidiggør kroppens muskler og led. Åndedrættet forbedres og balancen styrkes. Hatha Yoga har en basisk effekt på kroppen.
Netop fordi at Hatha yogaen danner balance i krop og i sind, er det en god faktor at have med sig i en stressende hverdag.

Hvis I er interesserede i at ansætte mig som yogainstruktør til en ugentlig yogaundervisning á 1½ time, da blot vend tilbage med følgende oplysninger:

• Firmaets navn og beliggenhed
• Navn på den ansvarlige kontaktperson samt e-mail adresse
• Hvilken dag – I ønsker undervisningen skal ligge på?
• Hvilket tidspunkt på dagen?
• Hvilken periode/dato – antal undervisningsgange, ønsker I tilbud på?

Venligst send ovenstående oplysninger til pernille@yogaiglostrup.dk.

Jeg vender herefter tilbage med information og svar på jeres spørgsmål hurtigst muligt.

Hvis I finder mit tilbud interessant og det hele falder på plads, da møder jeg op på det aftalte tidspunkt på den pågældende dag og det pågældende sted i henhold til den kommende kontrakt.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

På genhør

Pernille
Yoga I Glostrup