YOGA I GLOSTRUP

YOGA I GLOSTRUP blev startet af Pernille Knakkergaard og havde første sæson i august 2013 med Pernille Knakkergaard som underviser.  Pernille Knakkergaard, 44 år, er eksamineret yogalærer fra Dansk Yoga og har en 2-årig yogauddannelse på 860 timer med anatomi og fysiologi bag sig.

Ved YOGA I GLOSTRUP undervises i Hatha Yoga, der er en blid form for yoga, der med øvelser smidiggør og styrker led og muskler i kroppen og masserer de indre organer. Du bliver mere kropsbevidst, der sker en forening af krop og sind, der lægges vægt på åndedrætsøvelser, balanceøvelser, og al yogaundervisning starter op med en blid opvarmning, efterfulgt af yogaprogrammet, og der afsluttes altid med en afspænding af kroppen, hvor energierne får lov til at flyde frit.

Ved YOGA I GLOSTRUP lægges vægt på kvalitet i undervisningen. Der lægges vægt på den enkelte elevs behov, og at der vil skulle være tid til at rette og guide eleverne enkeltvis, og der vil derfor max være 8 elever pr. hold. Du behøver ikke at have gået til yoga før, og du behøver ikke at være smidig. Alle kan deltage ved YOGA I GLOSTRUP, såvel begyndere som øvede.

Vil du gerne vide mere om din krop og lave øvelser, der vil være gode for netop dig, da er YOGA I GLOSTRUP måske noget.